dakkapel

Extra veel comfort en leefplezier in uw huis met een Minirooftop

Wanneer u overweegt om een dakkapel op uw huis te plaatsen dan kunt u de Minirooftop direct laten inbouwen door uw dakkapelspecialist of één van onze dealers.

Onze airconditioning valt minimaal op in uw kamer en zorgt via de design binnenunit voor een goede verdeling van koele luchtstromen. U ervaart een prettige koele ruimte tijdens zonnige dagen.

Onze buitenunit is nauwelijks zichtbaar vanaf straatniveau.

Kortom, met de aanschaf van een Minirooftop haalt u extra veel comfort en leefplezier in huis.

Ons dealernetwerk

Minirooftop.nl heeft een groot aantal dealers door heel Nederland.

Onze dealers leveren alleen een Minirooftop bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel.

Wanneer u niet bij een van onze dealers uw Minirooftop wenst te kopen dan kunt u de installatie ook door een partner van ons laten uitvoeren.

2300.00

inclusief BTW en verzendkosten

bestel nu

Technische specificaties

Voor het operationeel maken van de Minirooftop is geen STEK gecertificeerde monteur nodig. Alle componenten zijn ingebouwd in een centrale buitenunit die op de dakkapel of platte dak geplaatst wordt.

De lage bouw van de buiten unit zorgt ervoor, in tegenstelling tot een conventionele airconditioning, dat de Minirooftop nauwelijks zichtbaar is in het straatbeeld.

De designunit zorgt voor een perfecte luchtstroom en is door zijn strak vormgegeven design een aanwinst in uw kamer. Meer technische specificaties.